Sprijinim afacerile private de peste 15 ani

Dacă aveţi întrebări, sau aveţi nevoie de informaţii suplimentare, sunaţi-ne la:

HELP DESK 24H/7

+4 (0) 726 219 695

Creştem şi dezvoltăm fabrici în România

 
Nu suntem doar simpli consultanţi din domeniul accesării şi utilizării de fonduri europene nerambursabile.
Suntem un grup de firme cu afaceri de succes, crescute de la zero şi oferim consultanţă de business şi soluţii de finanţare într-un pachet integrat de servicii pentru antreprenorii privaţi din România.
  • Oferim consultanţă pentru proiecte de investiţii ce beneficiază de finanţare nerambursabilă europeană şi de la bugetul de stat
  • Oferim consultanţă de afaceri pentru noi şi consacraţi antreprenori
  • Oferim acces la baza noastră de parteneri de furnizare de echipamente avansate de producţie şi prestări servicii

Avem peste 15 ani de experienţă şi acoperire naţională

În cei peste 15 ani de activitate LARA GRUP şi-a concentrat divizia de obţinere a fondurilor nerambursabile în creşterea şi modernizarea capacităţilor de producţie ale României.
Suntem dedicaţi proiectelor industriale şi de cercetare cu caracter privat. Până în prezent, am depus spre aprobare proiecte a căror valoare depăşeşte 350 milioane de euro.
Implementăm proiecte în toate regiunile din România, constituind continuu parteneriate şi conexiuni de afaceri care să sprijine şi consolideze eforturile clienţilor noştri. 
Sperăm să vă câştigăm încrederea prin seriozitate, asumarea responsabilităţii, profesionalism, colaborare şi chiar prietenie.

 

Specialiştii noştri 

Compania deţine o echipă tanara, dar cu o vastă experienţă în domeniu, fiecare membru având minim 7 ani de experienţă concretă în scrierea şi implementarea proiectelor cu fonduri nerambursabile. Această experienţă se reflectă nu doar scriptic, ci practic din confruntarea personală a membrilor cu speţe de lucru şi de achiziiţii de o mare complexitate şi de o înaltă competenţă juridică în interpretare şi aplicare.
SPECIALIZĂRI: #ProjectManageri # ExperţiAchiziţii #ExperţiMonitorizare #ExperţiContabili #AuditoriFinanciari #ExperţiJuridici
COLABORATORI: #Proiectanţi #Arhitecţi #ExperţiPreviziuniFinanciare

Membri activi
 

Discută cu unul dintre consultanţii noştri pentru identificarea unei soluţii de finanţare nerambursabile.

HELP DESK 24H/7

+4 (0) 726 219 695

Firma de consultanţă specializată în proiecte redactate şi implementate cu fonduri nerambursabile europene pentru mediul privat.

GDPR