Cine suntem noi?

Împreună dezvoltăm proiecte de succes

Olivia Catanici

Director Executiv

Cu o vastă experienţă în management de proiect, îndrumă echipa de consultanţă prin colaborare şi implicare activă în scrierea şi implementarea proiectelor beneficiarilor privaţi.

Specialiştii noştri

Manageri de proiect

Acreditaţi prin studii, certificări şi experienţă consolidată în proiecte efective, managerii noştri de proiect înţeleg perfect dimensiunea estimării riscurilor, a alinierii acţiunilor la norme şi legislaţie, având şi un acut simţ de afaceri în planificare şi implementare.

Colaboratori

Experţi financiari

Machetele de previziuni financiare, anexate la cererile de finanţare, sunt gestionate de colaboratorii noştri, importante cadre didactice în Academia de Studii Economice din Bucureşti şi profesionişti cu experienţă în management financiar.

Parteneri

Experţi tehnici

Avantajul nostru, pentru serviciile specializate, rezidă din cunoştinţele experţilor tehnici, recomandaţi, asupra proiectelor finanţate din fonduri europene, ce pun în practică desăvârşite proiecte şi studii tehnice ce vor garanta fezabilitatea lucrărilor executate.

parallax background

Laura Ciuhu

Fondator al grupului LARA


A absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în anul 2000. Este Expert Contabil, Expert Evaluator, Auditor şi Consultant Fiscal. În 2004 a avut debutul în lumea afacerior înfiinţând prima companie LARA BUSINESS CONSULTING, specializată (pe atunci) în consultanţă financiară şi fiscală, contabilitate şi management integrat.

Astăzi, Laura Ciuhu deţine controlul asupra cel puţin 6 companii cu peste 70 de angajaţi şi este Preşedintele Comisiei de Fonduri Europene al UNIUNII NAŢIONALE A PATRONATULUI ROMAN (UNPR) - ONG activ, de 25 de ani, în domeniul sprijinirii oamenilor de afaceri din România. Afacerile proprii activează în domenii variate precum medicina, energia regenerabilă, instalaţii de încălzire şi răcire, consultanţă financiară, contabilitate şi resurse umane, managementul proprietăţilor şi alte activităţi imobiliare.

 

Mereu printre premiaţii mediului de afaceri

În iunie 2015 Laura Ciuhu a primit premiul pentru “Cel mai bun antreprenor al anului în cadrul grupului LARA” pentru creativitate, abilităţi organizaţionale şi determinare în dezvoltarea afacerilor pe domenii competitive în cadrul premiilor “Business Arena’s 2015 Most Admired Business Women"

Pornesc spre depăşirea oricărui obstacol care apare în drumul meu având credinţa că voi reuşi, asemeni visătorului care crede că este ceea ce spune şi sfârşeşte prin a deveni ceea ce a spus că este. Încerc să fac în fiecare zi ceva care-mi place foarte mult şi nu-mi fac griji în privinţa unor lucruri viitoare care probabil nici nu se vor întâmpla. Energia acumulată datorită acestui fapt anulează lucrurile negative care se pot întâmpla oricui pe parcursul unei zile.

Laura Ciuhu, Fondator

O combinaţie excelentă de profesionalism şi dedicaţie

Noi suntem partenerii tăi de proiect, nu doar simpli furnizori de servicii


Avantaje

  • Suntem dedicaţi domeniului privat de investiţii (construcţii şi dotări masive).
  • Suntem tineri, experţi în domenii economice şi cu experienţă în proiecte cu caracter industrial.
  • Practicăm cu succes, prestarea serviciilor remote fără a fi nevoie de deplasări frecvente ale clienţilor.
  • Ne dedicăm proiectelor complet eligibile şi viabile. Încurajăm doar proiectele ce vor fi finanţate cu siguranţă.
  • Dispunem de o reţea de consultanţi financiari, fiscali, de achiziţii şi de proiectare tehnică.
  • Nu impunem, pentru Microintreprinderi, niciun tarif de consultanţă până la semnarea contractului de finanţare. Nu percepem avans.

Membri şi Certificări


Credem în proiectele de investiţii la fel de mult precum clienţii noştri.

Ce sursă de finanţare vi se potriveşte?

Sunaţi-ne la +4 (0) 726.219.695 sau completaţi formularul de mai jos.